Ši privatumo politika aiškina, kaip Lietuvos Pardavimų Asociacija renka, naudoja ir saugo asmeninę informaciją, kurią pateikiate per internetinį puslapį ir kitus kanalus. Mes visapusiškai įsipareigojame gerbti ir saugoti jūsų privatumą.

Asmeninė informacija, kurią renkame

1.1. Mūsų internetinis puslapis ir kiti kanalai gali rinkti šią asmeninę informaciją:

• Vardas, pavardė ir kontaktinė informacija, tokia kaip elektroninio pašto adresas arba telefono numeris, „LinkedIn“ profilio nuoroda, pareigos ir įmonė, kurioje dirbate.
  • Kitos informacijos, kurią savanoriškai pateikiate per mūsų internetinį puslapį, pvz., užklausos, atsiliepimai, komentarai arba kitos informacijos, kurią pateikiate naudodamiesi mūsų paslaugomis.

Informacijos naudojimas

2.1. Rinkdami jūsų asmeninę informaciją, mes ją naudosime šiais tikslais:

• Teikti jums mūsų paslaugas ir atsakyti į jūsų užklausas.
  • Bendrauti su jumis, siųsti jums informaciją apie mūsų veiklą, naujienas ir paslaugas.
  • Gerinti mūsų internetinį puslapį ir paslaugas, įskaitant pritaikymą ir tinkamą turinio pateikimą.
  • Statistiniais tikslais ir analizėms siekiant suprasti mūsų lankytojų poreikius ir pageidavimus.
  • Teisiniams tikslams, pvz., įvykdymui teisės aktų reikalavimus, ginčų sprendimui ir jūsų ir mūsų teisių apsaugai.

2.2. Mes niekada nesidalinsime jūsų asmenine informacija su trečiosiomis šalimis, išskyrus atvejus, kai tai yra būtina teisės aktų reikalavimų vykdymui arba kai jūs suteikiate mums savo sutikimą.

Duomenų saugumas

3.1. Mes įsipareigojame imtis visų būtinų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintume jūsų asmeninės informacijos saugumą ir apsaugą nuo neteisėtos prieigos, praradimo ar sugadinimo. Tačiau nė viena duomenų perdavimo internetu ar elektroninio saugojimo sistema negali būti 100% saugi, todėl mes negalime garantuoti absoliučios duomenų saugumo.

Nuorodos į trečiųjų šalių puslapius

5.1. Mūsų internetinis puslapis gali turėti nuorodas į trečiųjų šalių internetinius puslapius, kurie neturi jokio ryšio su mumis. Mes neatsakome už šių trečiųjų šalių privatumo politiką ar praktiką, todėl rekomenduojame susipažinti su šių puslapių privatumo politika prieš naudojantis jais.

Jūsų teisės

6.1. Jūs turite teisę prašyti mums pateikti informaciją, kurią turime apie jus, taip pat pateikti jūsų asmeninės informacijos pataisymo, ištrynimo arba apribojimo prašymą. Taip pat galite atšaukti savo sutikimą bet kuriuo metu, kai mes naudojame jūsų asmeninę informaciją pagal jūsų sutikimą.

6.2. Jei turite klausimų arba pageidaujate pasinaudoti savo teisėmis, prašome susisiekti su mumis naudodami el. pašto adresą info@pardavimuasociacija.lt.